Kinderactiviteiten voor organisaties ~ educatie, duurzaamheid en gezondheid

Hoe geef je iets terug aan (de kinderen van) jouw netwerk van klanten, personeel, leveranciers?

Met het aanbod aan events en activiteiten voor junioren (kinderen) van jouw zakelijk netwerk geeft JuniorEvents antwoord op deze hoofdvraag. In opdracht van organisaties, winkels en winkelverenigingen organiseert JuniorEvents grote en kleine events en activiteiten voor jongeren en ouders samen.

Wat terugdoen voor je zakelijk netwerk …

Als organisatie heb je klanten, personeel, leveranciers, kortom een heel netwerk van mensen die aan jouw organisatie of jouw winkel verbonden zijn. Deze mensen zorgen voor continuïteit in de dagelijkse gang van zaken. En dat waardeer je!

Aan events voor kinderen (en opvoeders) geeft onze organisatie invullingen aan thema’s zoals: educatie, duurzaamheid, energie, gezondheid, etc.

Meer weten … mail ons: info@juniorevents.nl . Graag bespreken wij persoonlijk met u de vele kant-en-klare oplossingen voor een geslaagd event voor kinderen en opvoeders.

Events, activiteiten en entertainment voor de zoons en dochters van …

Waardering spreek je uit in termen van iets teruggeven aan je netwerk, ofwel `social return’. Gewoon af en toe iets extra’s doen. JuniorEvents reikt je de events, activiteiten, het entertainment en/of de faciliteiten aan om dit voor junioren (zoons en dochters) van jouw klanten, personeel, leveranciers, buurtbewoners te doen.

We geven een aantal voorbeelden:

  • Naast het jaarlijkse personeelsfeest is er een dag met allerlei activiteiten speciaal voor de kinderen van jouw personeel: workshop koken, boswandeling met spannende avonturen, een dag(deel) 3D-printen, leren timmeren en eigen kleding maken voor jongens en meisjes;
  • De hele dag is het feest in een winkel want er zijn diverse optredens van een goochelaar, een rapper, een clown, een zanger;
  • Kopend publiek is belangrijk voor een winkelvereniging. Een markt in de straat is een uitstekend instrument om het publiek naar jouw winkelgebied te trekken. Wat dacht je van een speciale kidsmarkt met leuke (duurzame) spulletjes en gezond voedsel?;
  • Met het hele personeelsteam een totaal verzorgd uitje waarbij het opknappen van een opvanghuis voor jongeren een onderdeel is. Personeelsmedewerkers vinden het ook leuk om voor een dag buddy te zijn voor kinderen;
  • Niet alleen volwassenen zijn er dol op, ook jongeren willen graag hun eigen `junior foodtruck festival’; dat kan in een winkelgebied of op een bedrijventerrein.

Kortom, JuniorEvents heeft het actieve professionele netwerk om concreet invulling te geven aan die waardering en social return voor jouw zakelijk netwerk.

Wil je meer weten? We nemen snel contact met je op na de invulling van het Vraag-maar-raak- formulier!

Vraag-maar-raak-formulier!
Ben je een organisatie en heb je interesse in activiteiten voor kinderen? Neemt contact op
met Peter van Klaveren via info@juniorevents.nl

vraag-maar-raak-formulier

Na het verzenden van je gegevens word je binnen enkele werkdagen gebeld voor een persoonlijk gesprek en meer vrijblijvende info.

1 + 6 = ?